top of page

Altea

Altea er en liten og sjarmerende by som ligger på den delen av middelhavskysten kalt Costa Blanca. Byen ligger 10 km fra Benidorm og ca. 45 km fra Alicante. Byen har 21.995 innbyggere (2018). Vi benytter flyplassen i Alicante når vi reiser til og fra Norge med våre brukere. CAN ligger midt i sentrum av Altea med kort vei til butikker, banker, strandpromenade og badestrand. Noe trafikkstøy må påregnes. I kort avstand fra senteret er det imidlertid flott turterreng i rolige omgivelser. 

 Rehabilitening Altea Centro Asistencial Nouego "CAN" Baerum kommune.
 Rehabilitening Altea Centro Asistencial Nouego "CAN" Baerum kommune.

Finn oss på kartet

Vi er nær:

Benidorm

Benidorm er en valenciansk kystby og kommune i Alicante-provinsen i Spania. Byen ligger sørøst for Spanias hovedstad Madrid, og er en av Costa Blancas (den hvite kyst) turistbyer. Byen har 67 558 innbyggere (2018), hvorav 1/3 er fastboende turister. De to lange strendene, skyskraperne, de utallige hotellene og nattelivet kan gi assosiasjoner til New York og Manhattan. Fjellet «Puig de la Campana» (1 406 moh.) omringer Benidorm og holder på det milde klimaet og ikke minst: de viktige turistene. Turistnæringen bidrar til byens økonomi.

Alicante

Alicante er en by i Spania. Den er hovedstad i provinsen Alicante i den sørlige Valencia-regionen ved Middelhavet. Alicante er en viktig havneby. Befolkningen i Alicante by er 331 577 (2018). Alicante er en av de raskest voksende byene i Spania. Økonomien er hovedsakelig basert på turisme og vinproduksjon. I tillegg til vin eksporterer byen også olivenolje og frukt. Industrien i Alicante produserer blant annet næringsmidler, lær, tekstiler og keramikk. Områdets spesialitet når det gjelder mat er turrones – nougat av honning og mandel.

 Rehabilitening Altea Centro Asistencial Nouego "CAN" Baerum kommune.
bottom of page